Řezačky na gumičky - pomocník, když je nejhůř

Řezačky na gumičky jsou obrovští pomocníci, protože zachraňují Vaše vlasy. Asi máte sami vlastní zkušenost, jaké to je, když se Vám zacuchá ve vlasech gumička. A ty extra tenké, kterým říkáme neviditelné (u nás najdete například tyto transparentní tady >>), jsou na zacuchání vlasů jako dělané. Stačí s nimi plavat, sportovat, tancovat... a bum! Vytáhnout je z vlasů znamená poprat se s nebezpečím vytrhání vlastních vlasů a bolestí, která je víc než jen nepříjemná (a k tomu všemu přece trpí naše milované vlasy! Naše koruna krásy.) :(

Díky tomu, že toto zacuchání gumičky prostě občas způsobují, a že není ani snadné je úplně rozstřihnout (hrozí přestřihnutí vlastních vlasů), vznikli tito úžasní pomocníci >>, díky kterým snadno zacílíte na nezbednou gumičku, uděláte šmik a už jen vytáhnete kousky bez poškození vlastních vlasů. 

Pokud tedy tyto gumičky používáte, pořiďte si k nim i řezačku, má to smysl. To, že jsou to kvůli zacuchání často jednorázovky, to už asi víte, tak kvůli tomu nenechte trpět své vlasy. 

<< Objevte Řezačky na gumičky >>